Stilart
Moderne
Annet
Enebolig
Bruksareal
126,4
Soverom
3

Rørvik - enebolig på ett plan

Om boligen

Rørvik er en flott enebolig på ett plan. Boligen har mange gode kvaliteter som gjør at den passer for mange typer familier og behov.

Ved det overbygde inngangspartiet finner man en praktisk utebod for lagring av for eksempel sykkel, fritidsutstyr og hageredskaper.

Ved inngangspartiet finner du et eget vaskerom, noe mange huseiere setter stor pris på. Det er også et eget toalett, praktisk plassert ved ytterdøren, som er lett tilgjengelig både for gjester eller om du er ute i hagen.

Stuen og kjøkkenet har skråtak og dette gir rommet et luftig preg og åpenhet. De store vinduene gir masse lys inn i boligen, og du føler at det er lite skille mellom ute og inne.

Fra kjøkkenet kan du gå rett ut på en overbygd terrasse gjennom store skyvedører og videre ut i hagen. Her ligger alt til rette for trivelige stunder utendørs på både dag- og kveldstid. Nærheten til kjøkkenet gjør at det er veldig praktisk å arrangere et måltid utendørs. Kjøkkenets plassering gjør at det er mulig å jobbe litt skjermet fra stuedelen, selv om det er åpen løsning.

To av tre soverom har plass til store skyvedørsgarderober. Boligen har også en egen TV-stue med åpen løsning mot stuen. Det gjør at stuen virker enda mer romslig.

Det finnes flere fordeler med hus på ett plan. Man kan lettere tilbringe alderdommen i et hus på ett plan hvor man slipper trapper og viktige funksjonaliteter i ulike etasjer. For en familie med små barn kan det være praktisk å ha alle rom for praktiske gjøremål i den umiddelbare nærhet og ha en god oversikt til uteområdet når barna er ute å leker.

*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!

Lignende moderne hus

Hovden - bolig med to utleiedeler
Bruksareal
423.4 m2
Soverom
7-8
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne
Jakob - et innholdsrik funkishus
Bruksareal
295.1 m2
Soverom
4 - 5
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne
Askøy - et moderne småhus
Bruksareal
82,3
Soverom
2
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne