Stilart
Moderne
Annet
Enebolig
Bruksareal
253,5
Soverom
3

Sortland - klassisk funkishus

Bokvaliteter

  • Stilart - Et funkishus med skandinavisk arkitektur fullt av muligheter
  • Følelse - Toppleilighetsfølelse med 360* utsikt, og gulv til tak-vinduer
  • Uterom - Romslig balkong med store skyvedører visker ut skillet mellom ute og inne
  • Sosialt - Delvis adskilt spise- og stuesone – ideelt for høytidsdager og middagsselskap
  • Plass - 3 romslige soverom, hvorav masterbedroom på over 30m2
  • Luksus - Masterbedroom med tilhørende bad kan innredes som en egen suite
  • Fleksibilitet - Store og romslige rom gir flere gode møbleringsalternativer
  • Bodplass - Innvendig sportsbod hvor du kan gå tørrskodd til garasjen
  • Parkering - Dobbelt garasje tilknyttet innvendig sportsbod

Om boligen

Sortland er et klassisk funkishus med alle kvaliteter innenfor stilarten.

Arkitekten bak dette moderne huset, Kristoffer Bakk Thørud, deler at konseptet og hovedgrepet ved å skape Sortland var å innlemme alle kvalitetene med en toppleilighet, uten måtte bo i blokk. Videre sier han at boligen er utformet med tanke på de som ønsker å bo med moderne skandinavisk arkitektur, i et hus fullt av muligheter og kvaliteter – også 360* utsikt.

Huset har en praktfull stue med masse lys, god utsikt og god plass til flere sittesoner. Dette gir huset stor fleksibilitet og mange møbleringsalternativer. Balkongen mot fronten av huset er romslig, og 2 store skyvedører minimerer overgangen mellom ute og inne på fine sommerdager. Balkongen er også delvis overbygd, slik at den skjermer for vær og vind.

Egen suite

Boligen har tre romslige soverom, to i underetasjen og et i hovedetasjen. Master bedroom i hovedetasjen er på over 30m2 med tilhørende bad og kan innredes som en egen suite. Her er det plass til oppbevaring, lesekrok eller arbeidsplass. Enhver husbyggers drøm av et soverom. De to soverommene i underetasjen er også romslige og har god plass til garderobe og arbeidsplass.

Husets 1. etasje

Husets første etasje rommer alle de funksjonene som passer for alle livssituasjoner, og har inngang rett fra bakkeplan. Boligen har innvendig sportsbod hvor man kan gå tørrskodd fra huset til en dobbelgarasje, noe som er en stor kvalitet for det norske klima. Inngangspartiet er også skjermet av balkongen. Bakk Thørud forteller oss at navnet Sortland refererer til den blå byen i Nordland fylke, og han har valgt å vise boligen i en flott blå platekledning.

Så velg gjerne den fargen dere liker best på platekledningen for Sortland. Det mener vi er et flott grep, da det er altfor lite farger i moderne norsk arkitektur.

.

 
Moderne funkishus

Arkitekten sier:

«Vi har lagt fokus på gode lysforhold med vinduer fra gulv til tak. Vindu med 2,5m høyde er høyere en romhøyden i de aller fleste boliger. Vi har laget en delvis adskilt spisesone og stuesone, som er ideell for høytidsdager og middagsselskap. Det er også gode uteplasser direkte tilknyttet kjøkken på begge sider av huset.»

Kristoffer Bakk Thørud

Kristoffer Bakk Thørud
Mestergruppen Arkitekter

 
 

blueprint bilde 2

Egne tilpasninger av Systemhus

Selv om vi føler at våre hus har gode løsninger i dag, kan det være at din familie har litt andre behov.

Systemhusforhandleren kan med utganspunkt i huset du liker best, finne ut hvordan det kan tilpasses etter familiens behov og ønsker. Vi har arkitekter, ingienører og tekniske tegnere som vil hjelpe deg frem til den perfekte løsningen. Trenger man muligheten til å stenge igjen en TV-stue, slik at rommet kan fungere som gjesterom eller soverom? Har man en hobby som krever mye plass? Systemhus hjelper til å finne den perfekte løsningen. Hvis du ikke finner det du leter etter under våre kataloghus, kan vi tegne og bygge ditt helt eget arkitekttegnede hus.

 
*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!