Stilart
Moderne
Annet
Enebolig
Bruksareal
191,5
Soverom
3 (4)

Sotra - moderne hus med utleiedel

Bokvaliteter

  • Stilart - En moderne og tidløs tolkning av skandinavisk boligarkitektur
  • Økonomisk - Praktisk utleiedel med egen inngang
  • Muligheter - Rom for å etablere uteplasser på tre sider av huset, i tillegg til takterrasse på 25m2
  • Plass -  3 (4) soverom, hvorav ett master bedroom med god plass til garderobe, 1 romslig bad og separat toalett og vaskerom
  • Fleksibilitet - Tilrettelagt for vaskerom på hovedplan dersom man velger å ha utleiedel i kjelleren
  • Behov - Entré med mye lagringsplass
  • Balkong - Nyt solen på to flotte balkonger. En av balkongene kan nås direkte fra hovedetasjen
  • Garasje - Garasje med praktisk sportsbod

Om boligen

Et hus for alle livets faser

Sotra er boligen skapt for den moderne familien. Huset kan tilpasses livets ulike faser, og er tilrettelagt slik at du enkelt kan skille mellom det sosiale og det private.

Boligens uttrykk er en moderne tolkning av skandinavisk boligarkitektur – hvor innrammingen av fronten gjør boligen moderne, mens hovedformen gjør boligen tidløs.

Det er lagt stort fokus på inngangspartiet, som skal være inviterende, skjermet og fint detaljert.

Husets 1. etasje

En hel etasje for hyggelige stunder med venner og familie. Boligens første etasje har en åpen, men skjermet kjøkkenkrok mot stuen. Det åpne allrommet gir god mulighet for møblering av spiseplass og sofahjørne. Fra første etasje er det direkte utgang til balkong.

Det er også tilrettelagt for vaskerom på dette planet, dersom underetasjen leies ut.

Husets 2. etasje

Den øverste etasjen er den private etasjen med tre store, gode soverom og et romslig bad på nesten 10m2. Her ligger mulighetene til rette for å innrede en privat velværeavdeling. Alle soverommene har god takhøyde som er med på å gi en god romfølelse.

Takvinduet i trappegang gir flott lysinnslipp, og legger godt til rette for etablering av arbeidsplass i gang.

Utleiedel

Underetasjen på Sotra kan brukes som utleieseksjon med privat inngang, overbygd inngangsparti og utgang til uteområdet. Eller man kan velge å disponere hele huset, og la hjemmeboende ungdom benytte underetasjen som hybel eller oppholdsrom.

Balkong og takterrasse

Det er rom for å etablere uteplasser på tre sider av boligen, i tillegg til to flotte balkonger som gir mulighet for å nyte solen store deler av dagen. Det er også mulig å etablere en takterrasse på 25m2 over carport.

 
sotra moderne hus utleie

Arkitekten sier:

«Hovedgrepet med Sotra var å skape en bolig som passer for en moderne familie, som også kan tilpasses livets ulike faser.


Navnet Sotra referer til øyene vest for Bergen. Her er det er mye fjell og svaberg i mørke, grå toner. Mens boligene gjerne bygges inn i det skrånende terrenget»

Kristoffer BT

Kristoffer Bakk Thørud
Mestergruppen Arkitekter

 
 

blueprint bilde 2

Egne tilpasninger av Systemhus

Selv om vi føler at våre hus har gode løsninger i dag, kan det være at din familie har litt andre behov.

Systemhusforhandleren kan med utganspunkt i huset du liker best, finne ut hvordan det kan tilpasses etter familiens behov og ønsker. Vi har arkitekter, ingienører og tekniske tegnere som vil hjelpe deg frem til den perfekte løsningen. Trenger man muligheten til å stenge igjen en TV-stue, slik at rommet kan fungere som gjesterom eller soverom? Har man en hobby som krever mye plass? Systemhus hjelper til å finne den perfekte løsningen. Hvis du ikke finner det du leter etter under våre kataloghus, kan vi tegne og bygge ditt helt eget arkitekttegnede hus.

 
*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!