Stilart
Moderne
Annet
Enebolig
Bruksareal
236.4
Soverom
4

Bremnes - en moderne funkisvilla

Bokvaliteter

  • Følelse - Store gode vindusflater som fanger både lyset og utsikten
  • Behov - Lett å tilpasse for skrå tomt
  • Sosialt - Et romslig og hyggelig kjøkken til de gode stundene
  • Stilart - En designerperle med stramme linjer
  • Praktisk - Har en fleksibel og meget funksjonell planløsning
  • Funksjonelt - Et vaskerom som ligger perfekt til ved kjøkkenet
  • Uterom - Enkel utgang til hage der man kan nyte fine dager
  • Fleksibel - En perfekt plassert bod hvor man kan velge mellom mer klesoppbevaring til gang, eller matbod til kjøkken
  • Romslig - Store gode soverom til glede for alle i familien

Om boligen

Et av de nyeste moderne husene i Systemhusfamilien.

Dette er virkelig en designperle av de sjeldne! Med store vindusflater både i første og andre etasje fanges lyset og utsikten.

Store skyvedører ut til hage gir nærhet til uterommet. Bad i tilknytning til inngangsparti fungerer godt som gjestetoalett og som et ekstra bad for en stor familie. Huset har en stor og god gang, med tilhørende walk-in garderobe hjelper familien å holde støv og fukt borte fra oppholdsrom, og å holde inngangspartiet ryddig. Walk-in har også gjennomgang til kjøkken som er veldig praktisk. 

Husets 1. etg

I boligens første etasje finner man et romslig kjøkken med god plass til hele familien. Rommet legger til rette for mange gode arbeidsflater. Det er også mulig å dele inn walk-in garderobe slik at halvparten kan fungerer som en matbod. Praktiske skyvedører i stue og kjøkken gir lett tilgang til uteområdet. 

Husets 2. etg

I andre etasje finner man fire romslige soverom samt stort multirom for alenetid eller når barna får venner på besøk. Både loftstue og hovedsoverom har tilgang til luftebalkong som er praktisk for å lufte sengetøy og tørke klær. I Bremnes er det også tilrettelagt for skittentøyssjakt fra hovedbad ned til vaskerom.

soverom med garderobe

Smarte hjem

Når man bygger seg et nytt hjem har man en unik mulighet til å få på plass alle de smarte og funksjonelle løsningene som gjør huset enkelt og praktisk å bo i.

Hvem ønsker seg ikke effektive planløsninger og ryddighet og orden på loft og kjeller?

At huset er bygget på en smart og funksjonell måte betyr mye når man skal få seg ny bolig. Vi i Systemhus er svært opptatt av at løsningene våre skal være gode og gjennomtenkte slik at de bidrar til å gjøre hverdagen enklere for de som skal bo i husene. Bremnes er et av mange gode eksempler på Systemhus som har mange smarte kvaliteter ved seg på hver sin måte.

 

Bremnes

Bremnes er et eksempel på et romslig hus med mange smarte løsninger for en enklere hverdag. Bremnes er en drøm for de som ønsker et hus med mange gjennomtenkte detaljer. Store åpne vindusflater og dører ut i hagen Vi ønsket å skape et hjem der uteområdet skulle være lett tilgjengelig. På fine dager kan man bevege seg fra stuen og kjøkkenet ut i hagen.

Store glassdører mot hagen
Det er mulig å trekke de store glassdøren til side og få en flytende overgang mellom inne og ute. Dette gir kjøkkenet, spisestuen og stuen et fantastisk lys og en lett atmosfære. Stort kjøkken - for de hyggelige stundene Vi bruker mye tid på kjøkkenet og det er gjerne der familien samles i en travel hverdag. Kjøkkenet i Bremnes er perfekt for hyggelige stunder med familie og venner. Det er rikelig med plass til å lage gode måltider sammen. Rommet legger til rette for mange gode arbeidsflater for kokkene i hjemmet.

Ett nytterom bak kjøkkenet
Bak kjøkkenet ligger et smart plassert vaskerom som har utgang ut i hagen. Rommet kan også brukes som grovkjøkken når man har selskap. Utgang fra vaskerommet er veldig praktisk for å springe ut med søppel, henge opp klær til tørk eller bære inn varer fra bilen. Her er også en ideell plass for mellomlagring av flasker, papir og annen sorteringsavfall.

nytterom bak kjokken

 

Oppbevaring av sko og klær

En families mareritt er ofte manglende plass til å holde orden på klær og sko.

I Bremnes er det tatt hensyn til disse utfordringene. Man har en tilhørende ytterbod rett ved inngangen og en stor praktisk gang med rom for hyller og smarte oppbevaringsløsninger. I tillegg er det laget en tilhørende walk-in garderobe. Huseier kan etter eget behov innrede dette rommet. Systemhus forhandleren kan hjelpe til med å skape en optimal løsning for rommet med hjelp av sine dyktige leverandører på innredning. Her kan man få «skoslukerskapet» alle drømmer om. Hva med å dele opp walk-in rommet i en garderobe og en matbod? Forhandleren kan tilpasse etter dine behov.

flikible losninger 1
flikible losninger 2
 

Fleksibilitet er sentralt i vårt Smarte Hjemkonsept. Her vises to ulike løsninger på garderobe og matbod/kjølerom på Bremnes.

Arkitekten sier om Bremnes:

Bremnes har en tydelig arkitektonisk form. Formen åpner for muligheter til å leke med uttrykket ved å endre materialer, strukturer og farger å fremdeles beholde et tydelig arkitektonisk uttrykk. Det er også en bolig med god kontakt mellom ute og innerom på grunn av store vinduer og skyvedører som åpner opp boligen i første etasje.

Tove Ovesen, UNIKUS

Tove Ovesen unikus farge

 
 

blueprint bilde 2

Egne tilpasninger av Systemhus

Selv om vi føler at våre hus har gode løsninger i dag, kan det være at din familie har litt andre behov.

Systemhusforhandleren kan med utganspunkt i huset du liker best, finne ut hvordan det kan tilpasses etter familiens behov og ønsker. Vi har arkitekter, ingienører og tekniske tegnere som vil hjelpe deg frem til den perfekte løsningen. Trenger man muligheten til å stenge igjen en TV-stue, slik at rommet kan fungere som gjesterom eller soverom? Har man en hobby som krever mye plass? Systemhus hjelper til å finne den perfekte løsningen. Hvis du ikke finner det du leter etter under våre kataloghus, kan vi tegne og bygge ditt helt eget arkitekttegnede hus.

 
 
Garderobe, moderne hus

Garderobeløsninger:Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig  å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske. 

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

 
 

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger. 

Norema Areal Hvit, moderne kjøkken
 
*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!

Lignende moderne hus

Hovden - bolig med to utleiedeler
Bruksareal
423.4 m2
Soverom
7-8
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne
Jakob - et innholdsrik funkishus
Bruksareal
295.1 m2
Soverom
4 - 5
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne
Askøy - et moderne småhus
Bruksareal
82,3
Soverom
2
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne