Våre tjenester

Her finner du et bredt spekter av tjenester vi tilbyr.

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen.

Nybygg

Du går kanskje rundt med tanken om å bygge deg en helt ny bolig? Men vet ikke helt hvor du skal begynne? Vi hjelper deg gjerne med å realisere boligdrømmen. Vi har helt siden firmaet ble etablert hatt privatmarkedet og nybygg som hovedfokus. Boligbygging er for de aller fleste den største investeringen i livet. Derfor er det ekstra viktig for oss at kunden opplever dette som trygt og kontrollert, med fokus på kvalitet. Vi rådfører deg gjennom hele byggeperioden, og sørger for at du til en hver tid har kontroll. Alt til avtalt pris og tid.


Tilbygg

Noen ganger trengs det rett og slett mer plass! Da er det kjekt å vite at vi i Tømrermester Jo G. Strand har bygget en rekke tilbygg i norske hjem, for å oppnå nettopp det med mer plass. Dersom du går med planer om å bygge ut bolig eller hytte, men ikke vet helt hvordan du skal løse det, både med tanke på fasaden utseendemessig og romløsningen innvendig? I løpet av årene har vi plukket opp en god del triks og erfaringer med tilbygg, dette ønsker vi at du skal få benytte deg av. Ta kontakt så hjelper vi med å finne den beste løsningen for akkurat deg når det gjelder tilbygg.


Oppussing/Rehabilitering

Ønsker du å fornye hele eller deler av ditt hjem? Her kan du lese litt om tjenester vi tilbyr innenfor oppussing/rehabilitering. Alt fra å skifte et vindu til totalrenovering av hele huset. Vi ønsker at du som kunde skal sitte igjen med en god opplevelse av en "sømløs" byggeperiode. Vi henter derfor inn priser fra de andre yrkesgruppen og koordinerer med underentreprenører, du trenger bare å forholde deg til oss gjennom hele prosessen.  


Arkitekt

Har du en idè om hvordan drømmeboligen skal være? Eller ønsker du å tilpasse et katalog hus etter dine behov? Vi hjelper deg med tegningene.