Stilart
Herskapelig
Annet
Enebolig
Bruksareal
181.5
Soverom
4

Ekeberg - et romslig drømmehjem

Bokvaliteter

  • Behov - Til småbarnsfamilier er det praktisk med vaskerom som et ekstra inngangsparti, bad i begge etasjene, og soverommene i samme etasje
  • Økonomi - Velger man Ekeberg, får man mye hus for pengene
  • Sosialt - Familier med store barn; en fordel med loftstue hvor de unge kan ha sitt eget oppholdssted
  • Stilart - Fasadeutrykk som er tidløst har trekk fra et langt dyrere hus
  • Praktisk - Ekeberg er en bolig som tilfredsstiller behov for alle aldersgrupper
  • Plass - Romslige soverom og gode oppholdsarealer gjør boligen godt egnet for aktive familier med ønske om god plass og en behagelig atmosfære
  • Funksjonelt - Ekeberg har universell utforming og har alle funksjoner på inngangsplan

Om boligen

Klassisk fasadeuttrykk med trekk fra langt dyrere hus. 

Dette huset har på få år blitt en av våre mest populære boliger! Romslige soverom og gode oppholdsarealer gjør boligen godt egnet for aktive familier med ønske om god plass og en behagelig atmosfære. 

For å lette transporten av skittentøy har du muligheter for sjakt fra bad til vaskerom! 

Husets 1. etg

Første etasje består av en stor hall på 16 m2 som fører direkte inn til en åpen stue/kjøkkenløsning. Et stort bad med enkel tilgang fra soverommene i andre etasje kan komme godt med på travle morgener. 

Husets 2.etg

Andre etasje rommer fire store soverom til hele familien. Loftstuen kan brukes som TV-stue eller leke-/oppholsroms for barna, og har direkte utgang til en luftebalkong.

 

blueprint bilde 2

Egne tilpasninger av Systemhus

Selv om vi føler at våre hus har gode løsninger i dag, kan det være at din familie har litt andre behov.

Systemhusforhandleren kan med utganspunkt i huset du liker best, finne ut hvordan det kan tilpasses etter familiens behov og ønsker. Vi har arkitekter, ingienører og tekniske tegnere som vil hjelpe deg frem til den perfekte løsningen. Trenger man muligheten til å stenge igjen en TV-stue, slik at rommet kan fungere som gjesterom eller soverom? Har man en hobby som krever mye plass? Systemhus hjelper til å finne den perfekte løsningen. Hvis du ikke finner det du leter etter under våre kataloghus, kan vi tegne og bygge ditt helt eget arkitekttegnede hus.

 
 

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger. 

Norema Time Hvit
 
 
Norema Edel Krem garderobe

Garderobeløsninger: Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig  å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske. 

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

 
*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!

Lignende herskapelig hus

Aurora - herskapelig bestselger
Bruksareal
258.6
Soverom
4
Annet
Enebolig
Stilart
Herskapelig
Bergsmo - herskapelig drømmehjem
Bruksareal
387.2 m2
Soverom
4
Annet
Enebolig
Stilart
Herskapelig
Bjørgeseter - et klassisk drømmehus
Bruksareal
230.8
Soverom
5
Annet
Enebolig
Stilart
Herskapelig