Stilart
Moderne
Annet
Enebolig
Bruksareal
110,1 / 141,9
Soverom
3

Oslo - kompakt og effektiv bolig

Bokvaliteter

 • Stilart - Moderne, stramme linjer i minimalistisk stil
 • Følelse - Store vinduer skaper et flott og lyst bomiljø
 • Tomteforhold - Kan bygges på skrå og flat tomt, og passer godt for små tomter
 • Uterom - Utgang til hage fra stuen visker bort skillet mellom inne og ute på varme dager
 • Plass - 3 soverom, 2 bad og gode muligheter for lagring
 • Sosialt - Kjøkkenets plassering midt i boligen innbyr til sosial hygge
 • Muligheter - Husmodellen for skrå tomt kan bygges med garasje og inngang i kjelleretasjen, og får da en sportsbod/teknisk rom på hele 12m²
 • Takterrasse - Kan bygges med takterrasse (om lokale forhold tillater det), noe som gir en flott og skjermet privat sone
 • Fleksibilitet - Flere muligheter til møblering av spiseplass og stue
 • Bodplass - Utebod. Husmodellen for skrå tomt vil ha mulighet for bod i første etasje
 • Praktisk - Overbygd inngangsparti og sportsbod man kan gå tørrskodd til

Om boligen

Husmodellen «Oslo» er en kompakt og effektiv bolig, hvor man har utnyttet arealet optimalt gjennom smarte og funksjonelle rominndelinger.

Oslo har moderne stramme linjer i minimalistisk stil. Husmodellen gir mye rom og funksjonelle flater på arealet, og passer godt for små tomter. Boligen bygges med både tre- og platekledning, som er med på å gi spill i fasaden, men kan også passe utmerket med hel murpuss. Du kan kombinere farger og materialer etter eget ønske.

Denne boligen kan bygges i skrå tomt, med garasje og inngang i underetasjen. Huset vil da får en stor sportsbod, kombinert med teknisk rom, på hele 12m2. Inngang i kjelleretasjen vil gi god plass i entréen til oppbevaring av klær. Bygges boligen på skrå tomt, vil man også få plass til en praktisk bod i første etasje.

Det overbygd inngangspartiet på Oslo gjør at man kan gå tørrskodd til utebod. Huset kan bygges med stor takterrasse om de lokale forholdene tillater det, noe som gir en flott skjermet privat sone utendørs til fine dager.

Kjøkkenets plassering midt i boligen gir fleksibilitet for møblering av stue og spiseplass. Store vinduer gir flott gjennomlys og skaper en god romfølelse i stue og kjøkken. Fra stuen er det direkte utgang til hage, noe som forlenger oppholdsrommet og gir en nærhet til naturen på fine dager. Kjøkkenet er formet for å gi mulighet til god lagringsplass og tilstrekkelig med arbeidsflater.

Boligen har to jevnstore soverom, samt et stort master bedroom – alle med gode lagringsmuligheter. Det er også praktisk innredning under trapp.

Husmodellen Oslo, er estimert å slippe ut ca 35,8 tonn CO² i løpet av sin levetid.

 
 
 

blueprint bilde 2

Egne tilpasninger av Systemhus

Selv om vi føler at våre hus har gode løsninger i dag, kan det være at din familie har litt andre behov.

Systemhusforhandleren kan med utganspunkt i huset du liker best, finne ut hvordan det kan tilpasses etter familiens behov og ønsker. Vi har arkitekter, ingienører og tekniske tegnere som vil hjelpe deg frem til den perfekte løsningen. Trenger man muligheten til å stenge igjen en TV-stue, slik at rommet kan fungere som gjesterom eller soverom? Har man en hobby som krever mye plass? Systemhus hjelper til å finne den perfekte løsningen. Hvis du ikke finner det du leter etter under våre kataloghus, kan vi tegne og bygge ditt helt eget arkitekttegnede hus.

 
*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!