Oppussing/Rehabilitering

Ønsker du å fornye hele eller deler av ditt hjem? Her kan du lese litt om tjenester vi tilbyr innenfor oppussing/rehabilitering. Alt fra å skifte et vindu til totalrenovering av hele huset. Vi ønsker at du som kunde skal sitte igjen med en god opplevelse av en "sømløs" byggeperiode. Vi henter derfor inn priser fra de andre yrkesgruppen og koordinerer med underentreprenører, du trenger bare å forholde deg til oss gjennom hele prosessen.  


Oppussing kan være noe man utsetter grunnet manglende erfaring, eller at man rett å slett ikke klarer å finne en passende løsning. 

Vi har over mange år bygget opp erfaringer og kompetanse for oppussing/rehabilitering. Det som går igjen hos de aller fleste, er at de ønsker en mer åpen løsning i hjemmet enn det som gjerne er fra før av. 

Når man ønsker en mer åpen løsning kan det være greit å snakke med fagkyndige personer før man går i gang med å rive ned vegger. Ofte må man inn med nye bærekonstruksjoner

Vi hjelper deg med å finne gode løsninger så unngår du synlige bærekonstruksjoner.Eksempel på skjult drager

Om du ønsker en minimalistisk/moderne uttrykk, eller kanskje heller mer mot herskapelig. Uansett hvilket uttrykk du ønsker i din bolig har vi flere nyttige tips til nye vegg-, gulv- og takflater, eventuelt andre tiltak for å "fornye" eksisterende overflater. 

Etterisolering av din bolig kan det være mye å hente inn på, spesielt i utfordrende klima med lave temperaturer som Norge har å by på. 

Etterisolering er en god investering for å oppnå en mer energieffektiv bolig. Mange eldre boliger bærer preg av lite eller ingen isolasjon. Et typisk tegn på at din bolig har stort varmetap kan for eksempel være istapper fra taket. 

Ved å gjøre tiltak som å etterisolere tak, vegger, skifte vinduer og dører kan du oppnå et mye mer behageligere og lunere hjem. 

Vi opplever at kunder stadig blir mer fokusert på å ha det energieffektivt hjemme, og har ved flere anledninger hatt oppdrag innenfor dette området.

Tak er en av de aller viktigste bygningsdelene, uansett størrelse og omfang av bygg. Det skal tåle ekstreme påkjenninger i form av vær og vind, år etter år.

De aller fleste tak som selges i dag har 30 års produktgaranti fra leverandør, og de holder som regel lengre enn det. 

Rehabilitering av taket med utskifting av taktekke, takrenner, beslag, takstige, snefangere og pipehatt er også med på å gi boligen et oppsiktsvekkende "løft" fra utsiden.  

Det er ikke alltid selve taktekket som er problemet, kanskje er det luftingen eller undertaket? I vårt klima er det spesielt viktig med god lufting pga. de store temperatur forskjellene som kan oppstå mellom inne og ute. Typisk tegn på at lufting eller undertak er for dårlig kan være store dannelser av kondens, rim og is. 

Lurer du på om taket ditt er modent for rehabilitering? Vi kommer gjerne innom på en uforpliktende befaring for å kartlegge tilstanden på ditt tak. 

Vi har mange varianter av tak og velge mellom, vi finner garantert et som faller i smak hos deg!